Slide 658 Slide 673 Slide 674 Slide 675 Slide 679

Welkom bij Cocktails Catering van Pijske!

Wij verzorgen cocktails en catering op locatie, voor iedere gelegenheid. Zoekt u een partner in catering met of zonder cocktailbar voor uw bedrijfsevenement, beursstand of personeelsfeest? Of heeft u binnenkort een receptie, opening van een pand, trouwfeest of themafeest? of heeft u iets anders te vieren? Wij verzorgen het graag voor u.

Met onze mobiele coctailbarren en onze professionele bartenders zijn wij de juiste aanvulling voor uw feest of evenement. We bereiden de lekkerste alcoholische en non-alcoholische dranken op locatie. U hoeft nergens voor te zorgen! Wij zorgen voor de cocktailbar, personeel, dranken, servies, hapjes en zelfs de ijsklontjes. Tevens kunnen wij ook de totale catering verzorgen: buffet, hapjes of wat u wenst. Er is veel mogelijk. Makkelijk voor u want zo hoeft u maar met 1 cateraar afspraken te maken.

Kwaliteit, professionaliteit en service staan bij ons voorop. Uitgevoerd met passie en onze persoonlijke inslag.

 

COCKTAILS

Onze (Lady) Bartender shaken, stirren en blenden de lekkerste cocktails speciaal voor uw gasten én u. Cocktails worden vers bereid.

Wij hebben verschillende type cocktailbarren zodat er altijd wel een cocktailar is dat perfect aansluit bij uw evenement. Van loungebar tot een bar van Steigerhout.

   

CATERING

Wij verzorgen ook de totale catering. Wij kunnen al uw dranken, maar ook uw hapjes verzorgen. Bier, wijn, fris of wat uw wensen ook zijn. Catering van a tot z. Tevens kunnen wij ook de aankleding verzorgen- Denk daarbij aan bijv. Tent sta tafels  enz.

 

 

 

WORKSHOPS

Voor cocktailworkshop of Gin Tonic tasting/workshop op locatie bent u bij
ons aan het juiste adres. Workshops zijn vanaf 8 personen,  een max aantal personen is er niet. Een leuke activiteit voor een teambuilding of vrijgezellen feest.