BARTENDERS MET HART EN ZIEL

Welkom bij Pijske!

cocktail_icon

Mijn naam is Marco Pijs, oprichter en Hoofd bartender van Pijske Cocktails.

Samen met mijn team van gepassioneerde (lady) bartenders staan wij sinds 2006 voor u en uw gasten klaar om iedereen een onvergetelijke gelegenheid te bezorgen.

Geschiedenis
Op 1 januari 1997 ben ik begonnen als bartender bij cafe bar ’t Mulderke in Eindhoven, waar ik mijn passie voor de cocktail snel ontdekte. Na een tijd bij Centerparcs gewerkt te hebben, ben ik als hoofd bartender bij van de valk Hotel Eindhoven aan de slag gegaan. Hier ben ik verder opgeleid door Europees kampioen Karel van de Kuinder en ben ik lid geworden van de Nederlandse Bartenders Club. Door competities (Nederlands Kampioen Whisky cocktails ) en het observeren van andere bartenders heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld die ik nu doorgeef aan mijn team. U zult deze liefde van mij en mijn team zeker terug proeven in onze cocktails.

Full service
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot full service cocktailservice. Op diverse festivals, privé feesten en bedrijfsfeesten shaken en serveren wij onze cocktails. Door onze flexibiliteit, ervaring en het meedenken maken we van uw feest ook echt een FEEST.

We zitten niet stil en denken altijd in mogelijkheden. Naast onze bars en catering hebben we ook een cocktailtruck/mobiele bar. Zo kunnen we op elke locatie samen met u een feestje bouwen!

Graag zie ik u eens aan onze cocktailbar voor een drankje, een praatje en een gezellige avond!

Cheers,
Marco (Pijske)

Het is pas feest, als Pijske is geweest!

Gezellige jongens, Brabantse gezelligheid. Ze maken er echt een feestje van!
 
– De Boer- Amsterdam –