ERVAREN FESTIVALGANGERS

FESTIVALS & EVENTS

melon_icon

Pijske verzorgt al vanaf 2008 cocktails, shotjes, en mixdranken op grote en kleine festivals en evenementen door heel Nederland.

Ook op evenementen worden al onze cocktails vers bereid door onze bartenders. Hiermee creëren we een extra beleving op elk festival. Met een ruime keuze aan cocktails (met of zonder alcohol), shotjeskaart en mixdranken zijn wij een welkome aanvulling op de reguliere bar. Simpelweg omdat niet iedereen van een wijntje of biertje houdt.

Al onze cocktails op een festival voldoen aan de wettelijke eisen en vallen onder artikel 35 van de gemeentes in heel Nederland. In overleg met u als organisatie bepalen we de cocktailkaart. Zo verkopen wij niet dezelfde dranken als de reguliere bar.

Wij werken op festivals vanuit een pagode tent die we helemaal in passende stijl inrichten tot cocktailbar. Meestal wordt de tent door de organisatie aangeleverd.

Ook is het mogelijk om onze Cocktailtruck in te zetten op festivals. Een extra beleving en u als organistatie heeft er geen omkijken naar. Alleen een standplaats en stroom. De rest doen wij.

Enkele evenementen waar we hebben gestaan zijn: Wish outdoor, Festyland, Intens festival, Lounge at the Park en veel meer..


Voor meer info over onze werkwijze of een voorstel mail marco@pijske.nl .

Gezellige jongens, Brabantse gezelligheid. Ze maken er echt een feestje van.