WELKOM BIJ PIJSKE

COCKTAILS & CATERING

Voor elke gelegenheid!

Pijske_Cocktails_001
Pijske_Cocktails_catering_Event_008
bedrijfsfeest
JE HEBT EEN

FEEST?

WIJ MAKEN HET EEN

GEWELDIG
FEEST!

COCKTAILS &
CATERING

cocktail_icon

Uw feest moet een feest zijn om nooit te vergeten, toch? Laat ons uw gasten verwennen in de gezellige sfeer van onze cocktailbar met een professionele cocktailshaker. Wij maken de heerlijkste cocktails vers op locatie voor u en uw gezelschap. Wij kunnen ons aanpassen aan elk feest op iedere locatie.

Onze cocktails zijn een genot om te proeven en altijd een succes. Ook kunnen wij uw feest voorzien van bijpassende dranken catering (bier, wijn, fris) of catering met lekkere exclusieve hapjes of gewoon een bitterballetje. Wij zorgen ervoor!

Pijske_Cocktailbar_001
Pijske_Cocktails_002
FANTASTISCHE

COCKTAILS

Samen een workshop cocktails maken? Of een cocktailbar met professionele cocktailshaker? Wij zorgen voor de juiste ingrediënten en gezellige sfeer

Met onze mobiele bar kunnen wij ons aanpassen aan elke locatie. 

VOLLEDIG VERZORGDE

CATERING

Heb je iets te vieren? Dan bereiden wij voor jou en je gasten naast de  dranken, heerlijke gevarieerde buffetten en hapjes voor kleine en grote groepen. Een bedrijfsfeest, receptie, verjaardag of gewoon zin in een feestje? Wij helpen graag bij de culinaire invulling. 

Pijske_Catering_003
Pijske_Cocktails_catering_feest_020
Pijske_Catering_011
Pijske_Cocktails_catering_Event_001
GEZELLIGE

FOODTRUCK

Onze foodtruck is ideaal inzetbaar ook met de corona maatregelen. Zo kunt je toch iets leuks en lekkers aanbieden aan het personeel. Er is veel mogelijk, denk bijv, aan een lekker lunch met smoothies, heerlijk verse pasta’s – flammkuchen of friet met snack. Natuurlijk ook inzetbaar voor de overwerkmaaltijden.