SFEERVOLLE

COCKTAILBAR

cocktail_icon

Onze (lady)bartenders, shaken, stirren en blenden de lekkerste verse cocktails voor u en uw gasten. Alle cocktails  worden geserveerd in glaswerk met garnering.

De bartenders van Pijske Cocktail & Catering zijn klassiek geschoold. Dit houdt in dat ze niet gooien met flessen en shakers (flairen, zoals Tom Cruise in de film Cocktail). 

Wij hebben verschillende barren waaruit u kunt kiezen. Geef uw voorkeur en cocktailkeuze aan ons door en wij zorgen ervoor dat de cocktail tijdens uw feest op de kaart komt te staan.

Ook kunnen wij cocktails maken in uw bedrijfskleuren voor een extra persoonlijk tintje. Leuk als bijvoorbeeld een welkomstcocktail.

ALCOHOLVRIJE COCKTAILBAR

MOCKTAILS

melon_icon

Heb je iets te vieren maar wil je geen alcohol schenken? Dan kun je onze alcoholvrije cocktailbar huren. Deze 0.0% cocktails zijn momenteel mateloos populair op bedrijfs en school feesten.

De alcoholvrije cocktails (ook wel mocktails, bobtails of virgines genoemd) zien er hetzelfde uit als de cocktails met alcohol en zijn nauwelijks qua smaak te onderscheiden. Kleur, een bubbel, vers fruit het zit er allemaal in. Zelf de kids kunnen meedoen.

Deze bar is ook uit te breiden met verse bereide smoothies.

Het is pas feest, als Pijske is geweest!

STIJLVOL

GIN TONIC BAR

cocktail_icon

De combinatie Gin & Tonic is populairder dan ooit. En niet meer weg te denken uit het hedendaagse uitgaansleven.

Met de Gin Tonic bar krijgt u de ultieme Gin Tonic beleving. Met 4 verschillende soorten Gin, geserveerd met de bijbehorende botanicals en diverse soorten biologische tonics.

Het is niet alleen lekker maar je leert ook nog een welke gin het beste bij je past..

POPULAIR

BIERCOCKTAILS

melon_icon

Natuurlijk zitten wij van Pijske boven op de trends en mogen bier cocktails niet in ons assortiment ontbreken.

Bier is en blijft voor veel mannen het drankje voor een middagje terras of avondje uit. Maar bier is meer dan dat. Op steeds meer plaatsen kun je mooie speciaal bieren bestellen. Maar ook de BIERCOCKTAIL is rap in populariteit aan het winnen.. erg leuk en zeker niet alledaags!

STIJLVOLLE KLASSIEKERS

CHAMPAGNE!

cocktail_icon

Champagne, Prosecco of een heerlijke Cava. Deze klassiekers zetten meteen de juiste toon tijdens uw evenement. Wij schenken uw gasten een heerlijk glaasje bubbels op het gepaste moment.

 

 

FEESTELIJKE OPENER

WELKOMST COCKTAIL

melon_icon

Bij een feest of evenement is het altijd leuk om uw gasten te ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail! Het ziet er mooi uit en het brengt direct een vrolijke en gezellige sfeer met zich mee. Even geen zin in een prosecco of champagne? Wij hebben een verrassend alternatief voor u! 

Gezellige jongens, Brabantse gezelligheid. Ze maken er echt een feestje van.

– De Boer- Amsterdam –